Baggrund

Født 23.09.1983

Uddannet psykolog cand.psych. fra Aarhus Universitet i 2009, og autoriseret af Dansk psykolognævn under Socialministeriet i 2016.
Jeg startede oprindelig tilbage i 2009 med at arbejde med efter- og videreuddannelse af psykiatrisk og somatisk personale på sygehusene i Region Midtjylland, men min nysgerrighed for det terapeutiske rum resulterede i, at jeg hurtigt søgte andet arbejde, hvor jeg kunne fordybe mig i terapeutisk behandling. Jeg har været tilknyttet både psykiatrien og privat sektoren igennem mit arbejdsliv, og trækker nu i mit daglige virke i min egen praksis, på al den viden og erfaring jeg har med mig fra mine tidligere ansættelser. Jeg har bl.a. tidligere arbejdet en årrække på Aarhus Universitetshospital Risskov, hvor jeg varetog behandling af patienter på Klinik for PTSD og transkulturel psykiatri, samt Klinik for OCD og angstlidelser. Endvidere har jeg været ansat under en ydernummerpsykolog i Horsens, hvor jeg varetog behandling af en bred række psykologiske problemstillinger, herunder angst, depression, stress, sorg og traumer m.fl. Og senest har jeg været ansat i privatpraksis i Region Midtjylland, hvor jeg særligt beskæftigede mig i terapi til og behandling af børn og sårbare unge.

Siden den 1. Juni 2017 er jeg startet op som privatpraktiserende psykolog i Aarhus, hvor jeg har min egen praksis.

Jeg har efteruddannelse i angst- og traumebehandling indenfor primær kognitiv terapi, og er under uddannelse til specialist i psykoterapi. Jeg deltager løbende i kurser og relevant uddannelse for at optimere min faglighed, og modtager supervision på mit terapeutiske virke, hvilket sikre dig den bedste behandling.